Podem fer molt per la teva empresa

Professionals i Empreses

Estem especialitzats en el procés complet d’eliminació de documents. Ens ocupem de la recollida, destrucció certificada, expugnació i neteja. Els nostres serveis de gestió d’arxius inclouen l’avaluació de documentació, l’eliminació de duplicats, la classificació, reorganització i digitalització certificada de documents, i la introducció i administració de dades. Duem a terme tots els processos necessaris per tal de disposar d’un magatzem d’arxius útil, eficaç i eficient.

Inserció laboral i Contracte social

EINA Inserció som els únics professionals en la gestió documental i d’arxiu amb un objectiu totalment social: oferim oportunitats laborals i professionals a joves tutelats i extutelats en risc d’exclusió.

Destrucció confidencial de documents

Recollim, processem, destruïm i eliminem arxius confidencials

A EINA Inserció ens encarreguem del procés complet d’eliminació de documents confidencials. Seguim la Directiva DIN 66399, la més segura en matèria de gestió d’arxius, per tal d’assegurar el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD 15/1999)

EINA s’ocupa de tot el procés de destrucció confidencial de documents d’acord amb la normativa europea

Facilitem contenidors segellats on dipositar tots els arxius que contenen dades personals. Eliminem els documents seguint la normativa vigent i proporcionem les actes i Certificats de Destrucció Confidencial, així com el Certificat de Bones Pràctiques Mediambientals i el Certificat de compliment de la LOPD.

Estalvi d’espai, paper i temps de consulta i gestió

A EINA Inserció duem a terme tot el procés de digitalització certificada de documents amb valor legal. Primer escanegem els escrits originals i després els validem a través de la firma electrònica emesa per l’Agència Tributària. La còpia resultant té el mateix valor legal que l’original en paper i acredita la seva validesa.

EINA digitalitza els seus documents i li proporciona còpies electròniques de valor legal

El procés de digitalització certificada de documents proporciona fitxers que no es poden modificar sense l’autorització adequada. Així, qualsevol modificació deixarà constància i es podrà rastrejar. Finalment, els arxius i el Certificat de Digitalització s’entreguen en un disc dur amb la corresponent còpia de seguretat.

Digitalització certificada de documents

Gestió i optimització d’arxius

Avaluem, classifiquem, ordenem i eliminem elements improductius

EINA ofereix un servei de gestió d’arxius que inclou la reclassificació, reorganització i operativització dels seus fitxers. D’aquesta manera, eliminem duplicitats i aconseguim que els seus arxius estiguin actualitzats i per tant siguin útils, eficaços i eficients, millorant la productivitat del seu negoci.

EINA gestiona i ordena els seus arxius per tal que siguin operatius i eficaços

Classifiquem i seleccionem documents útils i vigents, i destruïm documents ja usats i antiquats. Digitalitzem documents i expedients, introduint les dades identificatives en una base de dades o un fitxer concret. Portem a terme aquest servei directament a les instal·lacions del client i sempre seguint les seves instruccions i directrius.

Reunim, esborrem i eliminem dades electròniques

A EINA Inserció ens ocupem de la destrucció de suports digitals que continguin dades personals i confidencials. Esborrem arxius, recollim, processem i certifiquem tot el procés d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD 15/1999).

EINA destrueix i esborra de forma certificada dades confidencials i personals guardades en suports digitals 

El procés de d’eliminació de suports digitals està adaptat a les característiques d’aquestes plataformes, per tal d’assegurar que tota la informació és eliminada i no podrà ser recuperada. El nostre sistema ens assegura que no es podrà realitzar una recuperació de dades no autoritzada.

Destrucció
de suports
digitals

Vols més informació sobre els nostres serveis?

Tens dubtes de com s’estan realitzant aquest processos a la teva empresa o lloc de treball? Responem qualsevol qüestió que puguis plantejar-te, contacta’ns sense cap compromís!